maanantai 16. toukokuuta 2016

Linna

Viime syksynä aloimme tekemään satulinnaa Tampereen lastenkulttuurikeskus Rullaan, Olipa kerran linnanjuhlat- näyttelyyn. Linnasta oli saatava kestävä ja turvallinen, koska se oli samalla paikka, jossa lapset pystyivät leikkimään prinsessoja ja prinssejä. Mie olin enimmäkseen metallipuolella tekemässä tukirakenteita ja ihastuin hitsaukseen, se oli tosi hauskaa! Tätä rakennettiin sitten varmaan 2-3kk.
Aluksi me tehtiin ryhmissä kolme erilaista pienoismallia, minkälainen linna siitä voisi tulla

Onneksi meillä oli hyvä ryhmä tätä tekemässä, koska ensikertalaiselle hitsaajalle tämä oli aika haastava tehtävä, kaikki palaset kun oli loksahdettava toisiinsa kiinni ja siitä piti tulla tosi kestävä, että se kestää lasten leikit, kyllä se meidän aikuistenki painon sitte loppujen lopuksi kesti! Linna tehtiin osista, niin se oli helppo kuljettaa. Sen pystyi myös laittamaan pienempään tilaan varastoon tapahtuman jälkeen ja kokoamaan uudestaan haluttaessa.
Sisäpuolelle maalattiin kiviä

Aluksi suunnittelin linnan takaa tulevaa fondia, johon tuli sisälle linnan sisustusta, ulos lohikäärme ja siitä jatkui satumetsääLinnaan pääsi sisälle tästä rampista ja ulos pääsi liukumäestä


 Kiitos Tuulialle osasta kuvista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti